Svårt att sova :(

Har svårt att somna på kvällen, jobbigt...typiskt att när man väl somnat så ringer väckarklockan och det är dax att stiga upp :(

Funderar på att börja med simning igen, var ju så flitig där ett tag. Skön träningsform! Men allt kostar ju så...

Längtar till nästa torsdag, då jag ska upp till syrran å vännerna :) Superkul!
På fredagen blir det födelsedagsfest med ev. utgång och kanske gemensam tjejmiddag på eftermiddan. På lördagen blir det en sväng på stan och på kvällen börjar melodifestivalen! :)
På söndag kanske lite spel och bio, om jag fått min gratis biobiljett såklart!

Men för tilfället är det vardagen i Gävle som gäller, med allt vad det innebär.

Kursstart!

idag började nya kursen. Verkar bra men alltid detta höga tempo, hinner inte andas ut :(

Positivt är att jag kommer få mer pengar denna månad än jag trodde, el-räkningen var inte så farligt dyr :)

Funderar på att åka till huvudstaden och shoppa loss...får se hur det blir! :D

Supergratis är bäst!

Ett bra tips bland alla gratissidor på Internet är http://www.supergratis.se/ där man samlar poäng genom att besöka hemsidor, värva vänner, blogga och delta i fina erbjudanden. Det är en helt gratis sida och det fungerar bra och snabbt att samla poäng. Poängen kan man sedan byta mot presentkort, biobiljetter med mera.

Gå med du också via min länk, och få 5 poäng direkt!

http://www.SuperGratis.se/?r=55586
 


Söndag

Veckan har gått fort, redan söndag, även fast jag inte tycker mig ha gjort så mycket. Har ju inte haft så mycket skola och har inte tränat något heller.

Ska till naprapaten imorgon och förhoppningsvis få min rygg fixad, längtar! :) Isf tänker jag fira genom att träna till veckan.

Mitt presentkort från gratismakeup kommer oxå till veckan, så då kan jag shoppa loss lite, alltid härligt! :D

Ska testa rasta Studs ensam för första gången, lite nervöst, men hoppas det går bra. Är han duktig så får han ett grisöra :D


Gratissajt.se

Ett bra tips för alla som vill ha chansen att få presentkort och biobiljetter är gratissidan http://www.gratissajt.se/ där man som medlem kan samla ihop poäng genom att besöka hemsidor, gå med i fina erbjudanden och värva vänner. Poängen kan man sedan byta mot presentkort eller biobiljetter. Det är väldigt enkelt  och roligt att samla ihop poäng och det är verkligen HELT GRATIS.

Bli medlem du med genom att klicka på länken nedan och börja samla poäng!

http://www.gratissajt.se/?r=3545


tisdag

idag är det tisdag och jag har varit hemma och haft självstudier. Ska jag vara ärlig så har jag väl inte studerat så mycket...
Har fått så ont i nedre ryggen igen, inge kul alls :( Borde nog leta upp en napprapat och kolla upp det så det inte blir värre.

I övrigt känns det rätt bra nu, en bra balans mellan fritid och "måsten" i livet. Hoppas bara det håller i sig under nästa kurs också, hade ju som hoppats på mer tid till träning och att umgås med vänner och pojkvän :)

Gratisbio.se

Ett hett tips för alla som vill få chansen att gå med i gratissidan http://www.gratisbio.se/ är att registrera sig via min värvningslänk nedan. Genom att göra detta tjänar både du och jag poäng som vi sedan kan byta mot presentkort, biobiljetter medmera. Gratisbio är HELT GRATIS och går ut på att man samlar poäng genom att besöka hemsidor, göra erbjudanden, värva vänner och blogga. Det är jätteenkelt och roligt!

Gå med idag via min länk och få 75 poäng direkt!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=71594

Måndag

Idag är det måndag och dåligt väder. Har haft gruppträff i skolan men som tur var bara helvdag :) Mattläggarna har oxå varit förbi så nu har jag nya, vit/gråa golvmattor i hall och kök. Tänkte gå på bio ikväll, men det blev inte så...synd för det var gratis :D

Superbra tips!

Här kommer ett superbra tips på en gratissida på Internet som heter gratismode.se där man kan samla poäng genom att besöka hemsidor, värva vänner, blogga och gå med i fina erbjudanden. Medlemskapet är HELT gratis och om du blir medlem nu via min länk nedan så får du 50 poäng! När man har samlat ihop till en viss poäng så kan man byta dem mot presentkort, biobiljetter med mera. Det går verkligen jättebra att samla poäng där och jag rekomenderar varmt www.gratismode.se


http://www.gratismode.se/?c=31254

Söndag :)

Idag, söndag, är en såndär halvtrist dag eftersom jag borde plugga, städa, diska och sånt :( Menmen, det får lov att gå det oxå.

Imorgon har vi första gruppmötet för i år, hoppas det går bra. Ärligt talat känns väl den individuella uppgiften jobbigare än gruppuppgiften just nu. Konstigt, jag brukar ju avsky muntliga presentationer...

Ska nog gå på bio med pojkvännen till veckan, kul! :D

Ett tips!

Här kommer ett bra tips på en Internetsida som heter Supergratis.se som är helt gratis och där man kan samla poäng till presentkort, biobiljetter med mera :) Detta kan man göra genom att delta i olika erbjudanden, värva vänner och besöka hemisdor. Jag är själv medlem och det fungerar jättebra!

Bli gärna medlem själv via min värvningslänk:

http://www.supergratis.se/?r=55586

bröd :)

Idag ska jag testa baka ett nytt hälsosamt bröd med havre. Hoppas de blir bra, känner mig lite ringrostig vad gäller brödbakning just nu.

Vad mer händer idag då? Få se nu, måste hämta bokpaketet med böckerna till nästa kurs och så borde jag dammsuga (skulle jag egentligen gjort igår, menmen...)
Få se om det blir en promenad i det fina vädret också, alltid härligt! :)

Har hittat en del bra sidor på Internet som jag kan tipsa om senare, men nu är det bakning som gäller :D

Torsdag

Äntligen "nere" i Gävle igen och har tilgång till Internet. Höll på att bli tokig i tisdag eftersom det var helgdag och jag inte kunde låna en dator på biblioteket :D

Idag har jag massor att göra; borde passa på att göra allt tråkigt som städning och diskning innan skolan drar igång igen, ringa mattläggaren angående valet av golvmatta i hall och kök, tvätta, handla....usch vad jobbigt :( Dessutom skulle det ju inte skada att vara en duktig student emellanåt och plugga lite :D


Nåja, har iaf en massa kul att ses fram emot också, och nu när jag är här så kan jag ju träffa min Mattias! :)


Hejsan :)

Nu har jag en ny blogg, läs gärna! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0